Garantie, klachtenregeling

GARANTIE

Kamra Medical staat voor kwaliteit.

Mocht het zijn dat er iets niet in orde zijn met de kousen, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze praktijk. Brengt u alstublieft de kousen gewassen mee.

Wij geven drie maanden garantie op de therapeutische functionaliteit en één maand op de pasvorm. Het is daarom van belang dat u de kousen direct gaat dragen. Gebreken die zijn veroorzaakt door normale slijtage, veranderingen in de conditie van uw bloedaderen of onzorgvuldig gebruik vallen niet onder de garantie.

Wij verzoeken u in aanmerking te nemen dat de levensduur van elastische kousen ongeveer 6 maanden is. Om de levensduur te verlengen, bevelen wij u aan de kousen regelmatig te wisselen.

Wij doen er alles aan om uw klacht zo goed mogelijk op te lossen, eventueel met hulp van de fabrikant. Bij retourzending aan de fabrikant kan de procedure enkele weken in beslag nemen.

 

KLACHTENREGELING

Mocht u toch ontevreden zijn over het product of onze dienstverlening dan horen wij dit graag. Als wij uw klacht onvoldoende hebben opgelost kunt u een klachtenformulier aanvragen.

Bent u het niet eens met de geboden oplossing kunt u te rade gaan bij de klachtencommissie van de NVCZ. Bourgondischelaan 30 L  Ridderkerk, 2983 SH.

 

 

Naar boven