Aantrekhulpen

EASY-SLIDE®

Het meest eenvoudig te gebruiken aantrekhulpmiddel voor elastische kousen met open teenstuk.

Waarom EASY-SLIDE® ?

Zoals u weet is het aantrekken van elastische kousen een moeizame handeling, die vaak tot grote problemen leidt. Voor het oplossen van die aantrekproblemen hebben we de EASY-SLIDE® ontwikkeld, een aantrekhulpmiddel dat bestaat uit soepel en licht materiaal. Dit aantrekhulpmiddel zorgt ervoor dat u moeiteloos alle varianten van elastische kousen met open teenstuk kan aantrekken. Niet alleen voor de kousdrager zelf, maar ook voor mensen uit zijn of haar omgeving en zorgverleners is de EASY-SLIDE® een bijzonder waardevol hulpmiddel bij het aantrekken van elastische kousen.

Onderhoud

De EASY-SLIDE® mag alleen handmatig gewassen worden met een mild wasmiddel bij lage temperaturen (maximaal 30°C) en kan met een handdoek gedroogd worden. Nooit strijken, niet chemisch reinigen en niet met chloor bewerken. De EASY-SLIDE® niet drogen in een droogtrommel en niet blootstellen aan warmtebronnen, zoals zonnestralen, kachel of verwarming. Bij gebruik van de EASY-SLIDE® zoals in deze handleiding omschreven, bezit de EASY-SLIDE® een lange levensduur.

MEDIVEN 2 IN 1

Met de mediven 2 in 1 kan de therapeutische kous gemakkelijk over de wreef en hiel getrokken worden. Omgekeerd telt dit ook voor het uittrekken van de kous . Dit vraagt slechts een minimum aan krachtsinspanning en mobiliteit. De aan en uitrekhulp mediven 2 in 1 kan voor elke kouslengte worden gebruikt. Het gebruik blijft gelijk. Met name is deze geschikt voor gesloten teen.

Naar boven